Edinburgh u snijegu

Prije nego krenem sa slikama iz Belfasta, nekoliko slija iz Edinburgha. sidim u dnevnom boravku, J piva nesto sa svojim umiljatim glasom (aha, da! UB40..red,red wine), Marina je za kompom. Sve u svemu jako mirno popodne, svi smo uljuljani, vanka snig pada bez prestanka.
Edinburgh je pokriven bilim plastom.. ljudi nisu jucer isli na posal, dica ne idu u skolu, letovi su obustavljeni..hm, nadam se da ce se situacija popravit za dva tjedna. (samo da se docepam Nizozemske. odatle cu lako za Hrvatsku:))
Evo nekoliko slija Edinburgha danas…
Prosli cetvrtak je definitivno bija dan za slatki zalogaj.
– Octavija je radila oprostajni tulum/veceru. U drustvu su bili uglavno Portugalci i Spanjolci. Vecdera je bila vesela, drustvo je bilo zabavno..ka i uvik sa Spanjolcima i Portugalcima..presimpaticne nacije.
Taman prije nego sam izasla iz hostela, Becki i ja smo stavile cheese cake u frizider. Cheese cake je bila spremna i trebalo je jos samo malo strpljenja, par sati u frizideru i bila je spremna za zahtjevne sladokusce Ferry Road-a.
Ovako je izgledala na pola puta..do savrsenstva;))
Nakon mince i tatties-a kod Octavije i Susanne, i par slatkih zalogajcica iz obliznje slasticarne, krenila sam doma.
Cheese cake je bila spremna. Becky ju je izvadila iz frizidera, izrezala..i pozvelai smo drustvo iz dnevnog da nam se pridruzi. A, sladokusac i veliki gurman, je bija prvi u redu za tortu.
Becky i ja smo se zadovoljno oblizivale, uzivale u svakom zalogaju kremstog deserta…A je bija nesto kriticniji. Ipak, pojea je svoj komad!
Sljedece jutro sam se probudila oko 7h. Tila sam doruckovat cheese cake i popit salicu instant kafe. Povirila sam u frizider, al ostala su samo dva komada.
Saori i Marina nisu probale tortu, odlucila sam ipak ostavit dva zadnja komada njima…
Cheese i moje zadovoljno lice..:) & Becky, moj cake tutor, u akciji
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s